Blodmat – tradisjonell samisk kost

Heftet inneholder oppskrifter og fremgangsmåter for å lage tradisjonell samisk blodmat fra Sør-Troms og Nordre Nordland.

kr 50

Beskrivelse

Heftet inneholder oppskrifter og fremgangsmåter for å lage tradisjonell samisk blodmat fra Sør-Troms og Nordre Nordland.

Prosjektleder: Janne Olsby
Sjanger: Faglitteratur
Utgiver: Vardobaiki Samisk Senter, 2014
Foto: Monika Olsby og Vardobaiki
Kilder: Otelie Vesterheim, Oddlaug Andersen, Elly Oslen Gerd Johansen
Beskrivelse: Heftet inneholder oppskrifter og fremgangsmåter for å lage tradisjonell samisk blodmat fra Sør-Troms og Nordre Nordland

Lignende produkter

Várdobáiki
Oversikt over personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler slik at vi kan gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjon om hver informasjonskapsel lagres i nettleseren din og utfører blant annet funksjoner som å gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedet vårt.