Ernst Ivan Simon Thomassen

Cast a Somersault
Høst 2010 - vår 2011
12.11.2010 
- 1.05.2011
Ernst Ivan Simon Thomassen

Generelt: Thomassen voks opp i kommunene Skånland og Tysfjord, og bor nå sammen med familien i Kjønna i Skånland kommune.

 Teknikk: Akrylmaling; selvlært; Thomassen forteller at han startet på slutten av 80-tallet, og har utøvd teknikken i rundt 20 år; han mener selv å ha utviklet seg som kunstner samt bruk av akryl teknikken de siste årene. Han forteller videre at han bruker en del skjult symbolikk og samiske undertoner i bildene.

 Inspirasjon: Thomassen sier at han finner inspirasjon i skog og fjell samt naturen generelt. Han sier videre at andre inspirasjonskilder kan være for eksempel en tanke, en opplevelse, en følelse, drømmer, mennesker, dyr og annet. Og sist men ikke minst er lyset en viktig inspirasjonskilde forteller han.

 Tidligere utstillinger: Responsutstilling 19. juni 2009 på Universitetet i Tromsø; Separatutstilling av digitaliserte akrylmalerier på MH-bygget på det Medisinske Fakultet i tilknytning til annen virksomhet.

Responsutstillingen Catch a Glimpse (Få et glimt) 03.-05. september 2010 i Narvik i tilknytning til NSR Landsmøtet; Separatutstilling av akrylmalerier på Best Western Narvik Hotell; Skistuaveien 8; 8505 NARVIK; NORDLAND.

 Nåværende utstilling: Utstillingen Cast a Somersault (Slå en saltomortale) 12. november 2010 på Galleri Várdobáiki i Evenes kommune, NORDLAND; Separatutstilling av akrylmalerier (Se egen folder). Thomassen forteller at det primært er en responsutstilling, men at eventuelle interesserte kjøpere kan kontakte han direkte.

Kontaktinformasjon:

Spørsmål rettes til Galleriansvarlig

Andre utstillinger