Varrisvuođadeaivvadeami njuolggosátta Bearjadaga, geassemánu 12.beaivve 2020 diibmu 11.00 Njuolggosátta Facebook-joavkkus
Helsetreff – Várdobaiki

11.00 Lufuohtgiisá. Jens Edvin Nilssen-Broderstad muitala biergasiid birra mat gullet lufuohtgiisái

Lofotkista. Jens Edvin Nilssen-Broderstad forteller om utstyret som hører til i Lofotkista

Giellaboddu Samisk språkstund

Lášmmohallan Trim

Miin eap bipmostit ja eap vuogdde loattaid Dessverre kan vi ikke servere middag eller ha loddsalg

Informasjon og invitasjon til digitale helsetreff blir ikke sendt ut per post mer. Siden vi sender via Facebook, regner vi med at dere får informasjonen dere trenger derfra. Om dere allikevel ønsker å få brev i postkassen, skal dere bare ringe meg eller sende meg en tekstmelding, så vil vi sende ut til akkurat deg 🙂 Det gjør vi gjerne. Du når meg på mobil: 905 311 95 – Tone

Lofotkista
Vi fortsetter på samme tema som sist – utstillingen på museet.
Lofotkista binder sammen kvinne- og mannsarbeidet. Kvinnene fylte den med varme, heimlaga klær og mat. Kista tok mannfolkene med når de reiste til Lofoten. Jens Edvin Nilssen-Broderstad vil fortelle om hva kista vanligvis innholder. I tillegg har vært på skattejakt i uthusene på Broderstad og vi vil få se noe av det han har funnet der.
Facebook
Sendes direkte på gruppen: Helsetreff – Várdobáiki.
Om du vil være med, må du:
1. Ha Facebook profil. Om du ikke har det, kan du kanskje få hjelp av noen til å opp- rette en profil. Det er ikke vanskelig. Om du har smarttelefon, kan denne brukes, men det er best å se på en datamaskin/laptop/nettbrett siden skjermen er størst der.
2. Bli medlem i gruppen: Helsetreff – Várdobáiki på Facebook.
3. Gå inn på gruppen for å være med på direktesendingen fra oss. Da klikker du barepå filmen som vises, så vil du høre oss snakke og kunne se oss, skrive til oss og få svar.

Håper vi sees der 🙂