Styremøte på Pippira Siida

Styret i Várdobáiki har avholdt styremøte 29. mars på Pippira Siida i Ballangen. Eier Ingolf Kvandahl, som også sitter i Várdobáiki’s styre, fortalte og viste rundt på Kvandahl-museet som er en del av anlegget. Bildet viser fra venstre: Ánne Márjá Guttorm Graven, Ingolf Kvandahl, Sigbjørn Skåden og Else Grete Broderstad (leder). Nestleder Svein Erik Kristiansen var ikke til stede.

styremøte 29.3.16

 

Mánáid- og nuoraidjoavku skal på overnattingstur til Áravuopmi fra lørdag 2. – søndag 3. april

Lørdag kl 12 møter vi opp på grendehuset i Vassdal der vi skal overnatte. Vi vil være masse ute, enten rundt grendehuset eller ved Hartvigvatnet i storlavvoen der. Som det ser ut i dag, så er det nok dårlig skiføre, da går vi på beina.

Røykakjøtt vil stå på menyen, og vi skal forsøke å få til å røyke kjøttet der i en lavvo. Ellers vil vi være i lavvoen, herje ute i snøen (om det er snø å herje i), kaste lasso, ake, gå på ski, lage iglo, eller kanskje rett og slett fiske på isen. Vi tar med oss masse spill og det blir nok mer enn en historie å høre fra stedet. Tror til og med vi har skrømthistorier fra Vassdal på lager 🙂

Pakkeliste: 

Sovepose

Liggeunderlag

Toalettsaker

Uteklær

Ekstra skift

Ski (de som har)

Lasso (de som har)

Handduk (det er mulig å ta en dusj)

Innesko/ullesta til innebruk (om det e kaldt på gulvet)

Hodelykt

Egen kopp, fat, og bestikk (vi tenkte at vi skal få ned forbruket av engangsutstyr av miljøhensyn)

Sitteakebrett?

Ryggsekk å ha eget utstyr i

Kniv (til å ha i knivbeltet som vi laga, evt eget belte)

Telefon

Evt medisiner

Oppmøte: Vassdalen grendehus kl 12 lørdag 2. april

Slutt: Søndag kl 11

Det hadde kanskje vært lurt å samkjøre transport. Kan vi bruke annonseringen på Várdobáikis  facebookside til dette? Fint om vi får vite hvem som ønsker å være med.